Skip to content
Viatjar a Formentera en Vaixell

Ferri d’Eivissa a Formentera

Arribar al paradís és molt més senzill del que creus: només puja al Ferri que uneix Eivissa i Formentera. S’illa de Formentera és considerada sa perla del Mediterrani, un petit bocí de terra al mar d’aigües blaves amb algunes de les platges i cales que puguis imaginar. I el millor de tot, és que Formentera es troba a una distància molt més curta del que imagines.

FerryIbizaFormentera.es volem posar-te les coses fàcils, i t’oferim sa possibilitat de comprar el teu passatge de ferri d’Eivissa a Formentera online, còmodament i sense presses d’última hora per comprar el teu bitllet. A més, comprant el teu tiquet online obtindràs un bon descomte, i viatjaràs a un preu més barat que a l’estació marítima.

formentera-ibiza-ferry
El ferri navega sobre les aigües blaves per unir Eivissa i Formentera

Si vols anar a Formentera, has de saber que cal fer una escala obligatòria a Eivissa. L’illa de Formentera no disposa d’aeroport ni connexió directa per vaixell amb sa resta de sa Península Ibèrica. Per tant, l’única opció per arribar a aquesta illa consisteix en navegar en un ferri des del port d’Eivissa fins al port de La Savina a Formentera.

PER QUÈ COMPRAR EL TEU BITLLET ONLINE ?

RESERVA EL TEU BITLLET

Compra el bitllet amb antelació, organitza el teu viatge i estalvia temps i cues. A més, convé assegurar la teva plaça al vaixell: la capacitat és limitada.

ESTALVIA

Vols viatjar a Formentera al millor preu? És molt fàcil. Si reserves ara el teu bitllet ara tindràs un preu exclusiu en comprar amb antelació.

TRASLLAT DES DE L’AEROPORT

Comprant ara la teva entrada, tens l’opció d’assegurar- teu trasllat en bus des de l’aeroport d’Eivissa fins al port de la ciutat.

EL PARADÍS A UN PAS

El nostre servei de fast ferry t’aproparà a les increïbles platges de Formentera en un trajecte de nomès mitja hora.

SENZILL

Organitzar el teu viatge no pot ser més senzill: tria data i vaixell en qualsevol dels trajectes que realitzem durant tot el dia.

SATISFACCIÓ GARANTITZADA

Oferim un servei còmode basat en una llarga experiència en el transport marítim i l’aval dels nostres passatgers satisfets.