Skip to content
Viatjar a Formentera en Vaixell

Comprar

Pots comprar els teus bitllets de ferri d’Eivissa a Formentera des d’aquesta mateixa pàgina, tan sols indicant les dates d’anada i tornada en el requadre situat a l’esquerra i podràs realitzar la compra.

Si compres ara el teu bitllet a FerryIbizaFormentera.es podràs gaudir dels següents avantatges:

ESTALVI: En primer lloc, comprar les teves passatges en Ferry d’Eivissa a Formentera online et resultarà més barat que comprant a la taquilla. A més, si compres les entrades amb molta antelació, el descompte serà major, així que no deixis passar aquesta oportunitat.

SENZILLESA: Tan fàcil com triar el dia, l’hora i comprar. Després d’indicar les teves dades bancàries, rebràs un correu electrònic amb la passatge, que hauràs d’imprimir i lliurar al vaixell. Oblida’t de fer cues i anar amb presses.

Això és Formentera ¡Un paradís!
Això és Formentera ¡Un paradís!

CONFIANÇA: Per què oferim passatges en ferri de la companyia Trasmapi, una linea regular de passatgers, que compleix totes les inspeccions i controls de qualitat i milers de passatgers satisfets ens avalen.

COMODITAT: a més de poder comprar els passatges d’una forma fàcil, disposem d’una gran oferta de ferris per tornar a qualsevol hora del dia. Al contrari que molts serveis d’excursions d’un únic dia, nosaltres t’oferim totes les possibilitats horàries perquè puguis gaudir d’un dia sencer o d’unes vacances a l’illa de Formentera que s’adaptin als teus horaris.