Códi promoció de Trasmapi

Enhorabona! Si has arribat fins aquí és perquè vols viatjar a Formentera al millor preu. I efectivament, estàs de sort, perquè a més de facilitar-te un codi de promoció de la naviliera Trasmapi anem a explicar-te de quina manera pots viatjar entre Eivissa i Formentera el més barat possible.

En primer lloc, has de saber que a www.ferryibizaformentera.es ens preocupem per que coneguis el paradís mediterrani. Però, a més, ens agrada que els nostres visitants puguin comprar els seus bitllets de ferri de la manera més econòmica. Per tot això, t’oferim dos consells perquè puguis viatjar sense gratar massa la butxaca.

Te ofrecemos un codigo de promoción de Trasmapi para que viajes al mejor precio

Te ofrecemos un codigo de promoción de Trasmapi para que viajes al mejor precio

Com viatjar a Formentera barat?

Els següents dos consells et permetran aconseguir un bon descompte en el preu total dels teus bitllets a Formentera:

Compra amb antelació

Comprar els bitllets de Formentera online et pot garantir un bon descompte en els passatges a la petita illa pitiüsa. Si estàs programant el teu viatge pròximament, no ho dubtis i compra el més aviat possible. A  més l’antelació en la compra de bitllets online a Formentera, major és el teu descompte.

Codi de promoció

A més del consell anterior, també et facilitem un codi promocional per aconseguir un % de descompte sobre el preu final de tots els passatgers. Simplement, escriu el següent text en el quadre ‘Codi Promoció’ que apareix al quadre de reserves, i aconseguiràs aquest descompte vàlid per a tots els trajectes de la companyia Trasmapi:

FORMENTERAISLA2019

NOTA: El codi promocional únicament és vàlid per a les reserves a través d’internet per a l’any 2019