Skip to content
Viatjar a Formentera en Vaixell

Códi promoció de Trasmapi 2023

Enhorabona! Si has arribat fins aquí és perquè vols viatjar a Formentera al millor preu. I efectivament, estàs de sort, perquè a més de facilitar-te un codi de promoció de la naviliera Trasmapi anem a explicar-te de quina manera pots viatjar entre Eivissa i Formentera el més barat possible. Ens preocupem per que coneguis es paradís mediterrani. Però, a més, ens agrada que els nostres visitants puguin comprar els seus bitllets de ferri de la manera més econòmica.

Codi de promoció

A més del consell anterior, també et facilitem un codi promocional per aconseguir un % de descompte sobre el preu final de tots els passatgers. Simplement, escriu el següent text en el quadre ‘Codi Promoció’ que apareix al quadre de reserves, i aconseguiràs aquest descompte vàlid per a tots els trajectes de la companyia Trasmapi:

FORMENTERAISLA2023

NOTA: El codi promocional únicament és vàlid per a les reserves a través d’internet per a l’any 2023

Te ofrecemos un codigo de promoción de Trasmapi para que viajes al mejor precio
T’oferim un codi de promoció per aconsseguir un bon descomte. Ja et prendràs una cerveseta a sa nostra salut quan estiguis a Formentera 🙂

Compra amb antelació

Comprar els bitllets de Formentera online et pot garantir un bon descompte en els passatges a la petita illa pitiüsa. Si estàs programant el teu viatge pròximament, no ho dubtis i compra el més aviat possible. A  més l’antelació en la compra de bitllets online a Formentera, major és el teu descompte.